Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Provinciale activiteiten

Film: all of us

Donderdag 13 februari 2020

Kinepolis Brugge, Kortrijk en Oostende Cityscoop Roeselare 14 uur

All of Us is het verhaal van Cathy, een huisvrouw met twee kinderen bij wie borstkanker is vastgesteld. Het is geen verhaal over de ziekte, noch over de pijn die verlies van een dierbare met zich meebrengt. Nee, deze film is het grappige, poëtische en aandoenlijke verslag van de pogingen van Cathy om haar familie te organiseren na haar dood.

All of Us is een verhaal om te wenen, hard te wenen, maar het is ook om te lachen, ja, hard te lachen. Klonk het niet zo zwaarwichtig, u zou bijna denken dat All of Us het verhaal van het leven zelf is. Een tragikomedie van regisseur Willem Wallyn met onder andere Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Joke Devynck, Bruno Vanden Broucke, Jan Hammenecker, Tom Vermeir, Ella Leyers, Gilles De Schryver, Delfine Bafort, …

Film: € 12

(abonnement Kinepolis niet geldig voor deze film)

Gevolgd door koffie/thee en gebak: € 6

Deze activiteit is rolstoeltoegankelijk (melden bij inschrijving).

 

Inschrijven is betalen met mededeling 130220 - locatie - aantal personen met koffie/zonder koffie

Voor vief-vereningen bij voorkeur vóór woensdag 22 januari 2020

Eurovizie

INTIEM BELEVINGS-

CONCERT

EUROVIZIE

Dinsdag 28 april 2020

Cultuurcentrum De Spil Roeselare

14 uur

Er was een tijd waarin het Eurovisie Songfestival echt iets betekende in Vlaanderen en Nederland. Families en vrienden waren samen aan de buis gekluisterd. Grote melodieën, grote orkesten met echte muzikanten en gepassioneerde zangtalenten lieten een poëtisch stukje van Europa zien. Die tijd is voorbij, of toch niet?

Nu is er Eurovizie: een intiem belevingsconcert vol pakkende songs uit de Eurovisie-jaren 50, 60, 70, 80 en een klein beetje jaren 90, doorspekt met zwart-wit anekdotes en kleurrijke hysterische feiten.

Chelsy, Andrea Croonenberghs en Geena Lisa brengen de grootste klassiekers terug tot leven samen met een live band onder leiding van Peter Bauwens.

Ticket: € 25

Inschrijven is betalen met mededeling 280420 - aantal personen

Voor Vief-verenigingen bij voorkeur vóór maandag 6 april 2020.

De blauwe zone voorziet 4 uur gratis parkeren.

Cursaal Oostende
Musiquette

VIEF HAPPENING

MUSIQUETTE SPEELT 'A LA RIEU'

DONDERDAG 15 OKTOBER 2020

Kursaal Oostende

14 uur

MUSIQUETTE IS EEN 12-KOPPIG MUZIKAAL ENSEMBLE.

Zeven violisten en een cellist worden geruggensteund door een stevige ritmesectie bestaande uit piano, gitaar, contrabas en drums. Het trio ‘Les Violettes’ maakt deel

uit van het programma en het geheel staat onder leiding van violist Hans Van Tilborg.

Behalve het instrumentale programma kan u ook kennis maken met prachtige solisten: Ann De Winter, Ine Smet, Kris Struyven en Harry Hendrickx. Zij brengen een heel gevarieerd lichtvoetig programma van Franse chansons, filmmuziek en evergreens. Van intens gevoelige nummers tot spontane meeklapmuziek: bekende aria’s uit wereldberoemde operettes, filmmuziek of evergreens wisselen elkaar vlot af.

Een greep uit het zeer uitgebreide repertoire: Die lustige Witwe, Tiger Rag, FrouFrou, Summertime, L’âme des poêtes, Blaze away, La Vita è bella, La bohème, Chianti lied, Wien - du Stadt meiner Träume, Salome, Adieu mein kleiner Gardeoffizier, An der schönen blauen Donau, Radetzky mars…

Ticket: € 25

Deze activiteit is rolstoeltoegankelijk (melden bij inschrijving).

Het Kursaal Oostende is vlot bereikbaar via het openbaar vervoer. Vanaf het station is het slechts 15 tot 20 minuten wandelen tot aan het Kursaal. U kan ook kiezen voor de bus, afstaphalte ‘Marie-Joséplein’ of ‘Oostende Casino-Kursaal’, of de tram, afstaphalte ‘Marie-Joséplein’. Deze laatste halte ligt slechts op 200 meter van het Kursaal.

Autocar heen en terug: € 15

U kan als vereniging voor vervoer kiezen met autocar heen en terug vanuit een opstapplaats naar keuze. Voorwaarde is dat er minimum 12 personen zijn per opstap. Aankomst in Oostende is voorzien rond 10 uur. Indien u later wenst te vertrekken, kan dit ook mits voorafgaand overleg.

Bij aankomst in Oostende kan u als groep kiezen uit: genieten van en‘Ostendsche’ koffie of thee, wandelen op de dijk, shoppen, ... U kan ook een bezoek brengen aan een museum, een begeleide wandeling boeken, een cultureel programma reserveren of wenst u nog iets anders? We verzamelden diverse programma’s.

Wenst u hier meer info, we helpen u graag verder!

Inschrijven is betalen met mededeling 151020 - aantal personen - eventuele opstapplaats

Voor Vief-verenigingen bij voorkeur vóór woensdag 23 september 2020